Cecilia Jarlsmark

Rekryteringskonsult

Cecilia Jarlsmark är en erfaren rekryteringskonsult på Jerrie som jobbar brett över många olika branscher och yrkesområden. Hon rekryterar oftast roller inom försäljning, marknad, kommunikation, HR och fastighet.

Erfarenhet.

Cecilia har arbetat med rekrytering sedan 2007 och har erfarenhet av att rekrytera såväl chefer och specialister som att ansvara för större nationella rekryteringsprojekt. Cecilia har under åren byggt upp ett stort kontaktnät och har många återkommande kunder. Utbildning: Affärsekonom, IHM Business School.

Som person är Cecilia öppen och positiv med ett stort engagemang i allt hon gör. Hon är lyhörd, kvalitetsmedveten och driven och strävar alltid efter att skapa långsiktiga samarbeten och att hitta den bästa lösningen för både kund och kandidat.

Cecilia är absolut den konsult som får flest blommor. Och det är välförtjänt. Hennes stora hjärta och förmåga att skapa relationer är unik. Hon brinner för att se andra växa och stöttar gärna de som har det tuffast

Helene Hagman

Rekryteringskonsult Jerrie

Cecilias tips till företag som ska rekrytera.

Rekrytering handlar mycket om bemötande. Det är ofta en självklarhet när företag tänker på sina kunder och det är minst lika viktigt när det gäller alla kandidater som visar intresse för just ert bolag. Tänk på att ni representerar ert företag och varumärke i rekryteringsprocessen och att en kandidat som kanske inte är rätt just nu kan vara perfekt nästa gång ni söker ny kollega.

Cecilia tror gott om människor och oavsett om någon får jobbet eller inte så vill hon att varje kandidat ska känna att den har blivit bemött med respekt och värme. Våga tänka lite utanför boxen när ni rekryterar! Mycket går att lära sig på arbetsplatsen med rätt inställning och attityd, personlighet är svårare att förändra över tid. Cecilia tror på att olikheter ofta berikar ett team.


Vad som ger energi på jobbet.

Cecilia motiveras och får energi av att träffa kunder, kandidater och kollegor. Att få vara med och bidra till att göra skillnad i människors yrkesliv samt variationen i rollen som rekryteringskonsult är två av anledningarna till att hon har stannat så länge i branschen. Frihet och förtroende är också viktigt för henne på jobbet. Får Cecilia dessutom sällskap av någon av Jerries härliga kontorshundar (Sigge, Bailey och hennes egen hund Tokyo) en stund, är arbetsdagen fulländad.