Real growth. Real leaders.

På riktigt.

Tidwell är ett resultat av 20 års arbete

Vi har med oss flera olika perspektiv som kanske inte andra har. Det ena är all den erfarenhet vi har från att rekryterat styrelser, vd:ar och ledningsgrupper i över 20 år. Vi har mött över tusen ledningsgrupper under de här åren. Lika många privata som offentliga. Den andra är lika många års erfarenhet av att utveckla ledare, grupper och organisationer. Och den tredje är att vi själva har varit vd, ägare och drivit olika transformationer. Därför förstår vi snabbt er affär, vad som skapar värde och hur omvärlden påverkar er verksamhet.

Låt oss ta det från början

Maquire startades 2007 med stor passion för att genom rekrytering av chefer och ledare hjälpa våra kunder att skapa framgångsrika ledningsteam så att de i sin tur kan uppnå sina mål och visioner. Maquire byggdes upp med djupt kunniga och hängivna människor med samma övertygelse.

2012, föddes systerföretaget Jerrie. Då hade Maquire i fem års tid tackat nej när kunderna frågat dem om de kunde sköta deras rekryteringar under ledningsnivå. Maquires fokus har alltid varit rekrytering av chefer. Och Maquire gillar att göra saker ordentligt. Vi är övertygade om att man måste ha ett starkt fokus för att kunna växa och bli riktigt bra. Men till slut var det inte roligt att tacka nej. Så vi bestämde oss för att lansera ett nytt bolag och namnet blev naturligtvis Jerrie. Jerrie byggdes upp med specialister som rekryterar specialister.

Precis som Maquire och Jerrie startades Flipr 2022 av en övertygelse. Flipr förstår snabbt kundens behov och matchar det med rätt interimskonsult. Perfekt för dig som vill överlappa en rekrytering eller är i behov av kompetens under en viss tid.

Efter att ha jobbat med över 1000 ledningsgrupper vet vi att Tidwell behövs.

Alla organisationer har olika utmaningar och nästan alla kan jobba effektivare. Vi har fått nära kontakt med våra kunder och fått unika insikter i olika branscher och företags utmaningar. Vårt fokus har alltid varit att ledare, ledningsgrupp och organisation ska nå sin fulla potential.

​Under de här åren har vi blivit experter på vilka faktorer som skapar framgång, men också vad som bromsar. Tidwell är resultatet av 1 000 insikter.

Men namnet då? Vad kommer det ifrån? Du som kan din filmhistoria ser säkert kopplingen.