Erik Hjortsjö

Rekryteringskonsult

Erik är rekryteringskonsult på Jerrie sedan 2017 och är främst inriktad på roller inom försäljning, ekonomi, inköp och logistik.

Erfarenhet

Erik har sin bakgrund inom sälj och marknad och har jobbat med rekrytering sedan 2010. Han har arbetat på några av de största bemannings- & rekryteringsbolagen, både som Rekryteringskonsult och Konsultchef och har erfarenhet av stora rekryteringsuppdrag åt större bolag inom flera olika områden, alltid med ett ärligt, flexibelt och effektivt arbetssätt. Han har även arbetat som gruppchef på ett inkassobolag.

Erik är en positiv, kreativ och driftig person som trivs i rekryteringsbranschen då det enligt honom är en bra kombination av affärer och möten med människor. Han har lätt för att samarbeta och har ett stort tålamod, vilket leder till de bästa lösningarna för både hans kunder och kandidater. Utbildning: Internationell säljare/marknadsförare på Sälj & Marknadshögskolan samt Affärsmannaskap på IHM.

Tack till Erik som gjorde ett utmärkt jobb, även en strålande coachning där jag kände enormt förtroende hela vägen.

Citat från kandidatundersökning

Anonym kandidat

Eriks tips till dig som söker jobb

Tänk till innan du går på intervjun vad du tror är viktigt för tjänsten. Förbered dig sen med konkreta exempel från din egen erfarenhet, och berätta om dessa på intervjun. Glöm inte heller att slappna av! Vi på Jerrie är professionella (och jättesnälla) och du behöver absolut inte vara nervös inför en intervju med oss.

Vad som ger energi på jobbet

Att få träffa intressanta kunder och prata med dem om vad de gör bra och vad de har för utmaningar i verksamheten.