Helene Hagman

Rekryteringskonsult

Helene har varit rekryteringskonsult på Jerrie sedan starten 2012 och är specialiserad inom sälj- och marknadstjänster med digitala marknadstjänster som favoritområde.

Erfarenhet

Helene är väletablerad i rekryteringsbranschen, både som rekryterare och konsultchef. Hennes röda tråd genom karriären är – människor på väg. Oavsett om det är inom resebranschen där hon tillbringade många år eller i rekryteringsbranschen, som hon varit i sedan -99. Helenes bakgrund är inom sälj- och marknad vilket hon fortfarande har en stor passion för. Utbildning: Marknad och turism, ICF-coach, Affärsmannaskap IHM, Copywriter Berghs School of Communication.

Helene är nätverkande och engagerad och har alltid stort kandidatfokus. Hon beskrivs som nyfiken, stöttande, förtroendeingivande och positiv energigivare.

Helene är grym på att skapa och bygga långsiktiga relationer med både kunder, kandidater och kollegor och har ett stort hjärta och en omtanke i allt hon gör.

Cecilia Jarlsmark

Rekryteringskonsult Jerrie

Helenes tips till dig som rekryterar

Allting börjar med en god grund. Gör en behovsinventering och en god kravprofil för din rekrytering. Tänk efter vilket erbjudande ni har till kandidaten inom rollen, karriär och förmåner. Bemöt alla kandidater med respekt.

Vad som ger energi på jobbet

Att hela tiden få utvecklas och lära sig nya saker tillsammans med de bästa inom rekrytering. Och att få följa med på den resa våra kunder kan skapa tack vare den kompetens vi hjälper dem att rekrytera. Att göra en uppföljning med en nöjd kandidat och se hen växa i sin roll.