Igor Glavan

Rekryteringskonsult

Igor är erfaren rekryteringskonsult på Jerrie och specialiserad på rekrytering inom ekonomi, inköp & logistik och engineering/teknik.

Erfarenhet

Igor har arbetat inom rekrytering- och bemanningsbranschen i över 14 år och har erfarenhet ifrån flera olika roller. Han har erfarenhet som konsultchef inom bemanning men har även varit inköpare av konsulttjänster samt varit ansvarig för inköpssystem. De senaste åren har Igor jobbat renodlat med rekrytering och det är en roll han trivs väldigt bra med. Han älskar att jobba brett inom flera olika kompetensområden och tycker det är extra roligt om det är en lite svårare, utmanande och tuff roll som skall tillsättas.

Som person är Igor engagerad, nyfiken och positiv. Han är en entusiasmerande person med hjärtat på rätt ställe som alltid sätter sina kandidater och kunder i fokus. Han har internationell erfarenhet, teknisk förståelse och ett genuint intresse för människor.

 

Igor Glavan är en stjärna! Professionell, inkluderande och tydlig.

Citat från kandidatundersökning 2020

Anonym kandidat

Igors tips till dig som rekryterar

Säkerställ att det finns tid för att rekrytera ny personal, om inte, frigör tid i kalendern. När rekryterande företag träffar kandidater, sälj in företaget, tjänsten men också dig själv som ledare för tjänsten. En rekryteringsprocess är inte en envägsprocess, det måste ”klicka” från båda håll. Fokusera på kandidatens bedrifter, kompetens och erfarenhet och inte på titlar, ”buzzwords” som är branschspecifika eller från någon kravspecifikation. Sen det viktigaste framför allt, slappna av och våga vara personlig.

Vad som ger energi på jobbet

När kandidaterna och kunderna är nöjda, när förväntningar överträffas. Jag tycker verkligen om att skapa möjligheter för människor och hjälpa rätt person att hitta rätt arbetsplats. En stor energiboost är naturligtvis även att ha utbyte med kollegor i form av idéer, stötta varandra samt något så enkelt som att ta en rykande kopp kaffe ihop.