Jonna Berglöv

Rekryteringskonsult

Jonna är rekryteringskonsult på Jerrie och har främst fokus på tjänster inom fastighet, IT och sälj & marknad.

Erfarenhet

Jonna är utbildad personalvetare och har sedan 2012 arbetat med rekrytering och personal på olika sätt men främst som konsultchef och rekryteringskonsult. Jonna har främst fokus på rekrytering av specialister & chefer inom fastighetsbranschen men har även bred erfarenhet av rekrytering inom IT, digital marknadsföring, försäljning, teknik och ekonomi. Utbildning: Personalvetarprogrammet med inriktning på arbets- och organisationspsykologi vid Högskolan Väst.

Som person är Jonna lyhörd, ansvarstagande och serviceinriktad. Hon har ett stort fokus på att bygga upp långsiktiga relationer med sina kunder och kandidater och gör det på ett engagerat, kvalitetsmedvetet och förtroendeingivande sätt.

Jonna var fantastisk! Upplyftande, professionell, rak och tydlig med processen.

Citat från kandidatundersökning 2020

Anonym kandidat

Jonnas tips till dig som rekryterar

Våga tänk utanför boxen. Det är inte ovanligt att den man väljer att anställa i slutändan inte var den typen av profil man hade i åtanke i början av processen.

Vad som ger energi på jobbet

Att få vara en karriärpartner till de kandidater jag möter och få möjlighet att hjälpa de till deras nästa drömjobb. Det är kul när det blir en perfekt match då mina kandidater får ta sig an en ny, klockren utmaning samtidigt som de rekryterande företagen får in den kompetens och personlighet de behöver för att komplettera sina team och i längden nå verksamhetens mål.