Maria Nilzon

Rekryteringskonsult

Maria Nilzon är sedan 2016 rekryteringskonsult på Jerrie med fokus på rekryteringar inom IT och sälj.

Erfarenhet

Maria är utbildad Personalvetare från Göteborgs Universitet och började direkt efter utbildningen att arbeta med rekrytering av konsulter och har sedan befunnit sig i olika roller inom konsultvärlden, ofta med fokus att hitta rätt kompetens och person till rätt uppdrag. Hon är en fena på att searcha kandidater och har över 10 års erfarenhet av att tillsätta uppdrag för både privat och offentlig sektor.

Som person är Maria kvalitetsmedveten, driven och målfokuserad. Hon är nyfiken och vill gärna veta så mycket som möjligt om kunden och kandidaten för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en perfekt matchning.

Maria genomsyras av professionalism, engagemang och kunskap inom många olika kompetensområden. Hon är min go-to person i alla lägen!

Igor Glavan

Rekryteringskonsult Jerrie

Marias tips till dig som rekryterar

Om du skall rekrytera – tänk på hur personerna i teamet kompletterar varandra. Tänk brett, värdera motivation, ambition, och inte minst vilja hos kandidaten. Jag tror att dessa drivkrafter hos en person är viktiga för att skapa framgång i rollen men också för organisationen.

Vad som ger energi på jobbet.

Att få möjlighet att lära känna kandidater och vara med på deras resa till att hitta rätt jobb för just dem. Det är också spännande att arbeta nära våra kunder och lära känna dem för att stötta dem i att hitta rätt kompetens och personligheter för att skapa effektiva team.